Dua Lipa bën bashkë Kosovën e Shqipërinë në një flamur, flet shqip

Dua Lipa

Këngëtarja kosovare, tashmë një nga emrat më të komentuar në industrinë botërore të muzikës, Dua Lipa, asnjëherë nuk e harron prejardhjen e saj.

Madje, ajo nuk heziton ta promovojë Kosovën kudo që shkon.

E, një urim nga ylli jonë, s’kishte si të mungonte në këtë ditë.

Artistja, ka zgjedhur një mënyrë të veçantë për të uruar 12 vjetorin e Pavarësisë.

Duke shkrirë në një, flamurin e Kosovës dhe Shqipërisë, ajo shkruan “Një komb, një flamur”