Këto komuna patën më së shumti dëme në rrjetin elektrik nga erërat e forta

    Erërat e forta që përsëri e kanë përfshirë vendin kanë shkaktuar dëme në rrjetin elektrik.

    Zëdhënësi i KEDS, Viktor Buzhala ka thënë se erërat e mbrëmshme kanë thyer shumë shtylla ku si pasojë ka pasur ndërpreje të engjergjisë elktrike.

    Buzhala ka treguar se Komunat me të prekura nga këto prishje kanë qenë ajo e Skenderajt dhe Vushtrrisë, por sipas tij shumicës së konsumatorëve iu është rikthyer energjia elektrike.

    “Kemi mobilizuar menjëherë ekipet të cilat janë të pajisura me makineritë përkatëse kane arritur të sanojnë prishjet në kohën më të shkurtër të mundshme”, ka thënë Buzhala.