Kurti i jep afat BE-së: Na ofroni liberalizimin para Samitit të Zagrebit

    Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në konferencë për media i ka dhënë afat BE-së për liberalizimin e vizave.

    “Ta vlerësoj lartë heqjen e taksës dhe të ofroj liberalizimin e vizave para Samitit të Zagrebit me 7 maj.”, u shprehë Kurti.

    Kurti u shprehë se taksa për Serbinë dhe Bosnjën e Hercegovinës do të hiqet për lëndën e parë me 15 mars.