Ky imazh zbulon gjithçka për ty, vetëm më trego çfarë pe në fillim?

Provoje tani! Cilën kafshë keni vërejtur të parën?

Çfarë keni parë?

Qen

Ndiheni të sigurt për veten tuaj, si dhe në mbështetjen e miqve dhe familjes.

Jeni shumë të vendosur dhe të gatshëm për të transformuar malet për të arritur qëllimin tuaj. Ju jeni shumë të sigurt me të tjerët. Por njerëzit shpesh mund të ndryshojnë planet e tyre.

Kështu që përpiquni të merreni me zgjidhjen e problemeve me një mendje të ftohtë dhe mendoni me kujdes për secilin hap për të mos u bllokuar.

Luani

Ju jeni gjithmonë në krye. Shpesh bëni komplimente Duke i atribuar pikëpamjet e të tjerëve, shumë ju admirojnë. Por ka edhe shumë që janë xhelozë për ty.

Por mos i gjykoni ato në mënyrë rigoroze – shumë shpesh, ndonjëherë sillesh pak arrogant. Pra, mos u përpiqni të jeni të kujdesshëm.

Le të jeni i sigurt për epërsinë tuaj, por komunikoni me të tjerët në kushte të barabarta.

Kalë

Ju keni ndjesinë se diçka nuk ju lejon të ecni përpara. Ndoshta jeni të kufizuar emocionalisht dhe nuk keni ajër të mjaftueshëm.

A keni probleme në punë apo me gjysmën tjetër? Mos u frikësoni. Gjithkush ka një problem.

Merrni duart dhe tregoni rezistencë dhe forcë. Gjithçka do të funksionojë nëse punon shumë për veten.

Zog

Në zemrën tënde, jeton me dashuri dhe je në gjendje të mirë. Sheh pjesën e bukur në këtë botë.

Jeni duke qeshur dhe mirëpritur të gjithë njerëzit që takoni në jetë, madje edhe ato që duken të bezdisshëm.

Kjo është një periudhë e mrekullueshme dhe stimuluese. Mundohuni ta zgjatni këtë kohë për aq kohë sa të jetë e mundur. Mos u jepni dëshpërimit.

Mace

Ju nuk pëlqeni të punoni çdo ditë. Gjithmonë dëshironi të pushoni dhe të shikoni përpara për fundjavën ose fundin e ditës.

Ju pëlqen të shkoni në shtëpi dhe të kaloni kohë me librin tuaj të preferuar ose serialet televizive. Por për fat të keq, jeta nuk është aq e thjeshtë sa ju besoni.

Nëse ndiheni në krizë, gjeni një burim frymëzimi dhe merrni kohë për të pushuar. Por mos harroni gjithashtu se pa zell nuk mund të merrni atë që dëshironi.