Pse deçanasit thirren mes vete ‘ku je mar’ tigër’?!

    Në Deçan, atje shumë të rinj përdorin një fjalë që është tani si shprehje e zakonshme.

    Ndonëse në këtë qytet nuk shohim të tillë, deçanasit kanë një fjalë që shumë e përdorin: “Ku je mar’ tigër”.

    Se kush janë persona që për herë të parë filluan ta quanin njëri-tjetrin “tigër” dhe çfarë simbolike ka, e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme.